Helande Samtal

Samtalsterapi för alla!

Coaching


Coaching – handlar om att hjälpa dig att hitta nya vägar i livet. Du kanske vet VEM du ÅR, men inte VAD du skulle kunna BLI??

Kom ihåg att Du är din största resurs! 


Det kan även var så att du har fastnat i gamla spår, eller har en dröm och/eller tydlig bild av vart du vill, oavsett om du redan vet eller inte vet så kan det vara en god investering att ta hjälp av en coach som utmanar dig i att börja din förändring med tydliga steg. Det gäller att hitta vilja och motivation för att ha modet att ta tag i olika saker för att närma dig din potential, allt du vill vara. Du är din största tillgång!

Mitt mantra genom livet har alltid varit: Om du gör något som inte fungerar, gör något nytt!


Många coacher (absolut inte alla) lovar en ny karriär redan innan processen startat, men det gör inte jag.


Jag har sett det hända så många gånger: Människor kommer hit för att byta jobb, men under resans gång upptäcker de att de redan har rätt plattform och att med enkla förändringar kan vi hjälpas åt att få honom eller henne att trivs precis där de är.

Eller tvärtom: Människor kommer hit för att växa i sin yrkesroll, eller stärka sin position på jobbet och resultatet blir en helt ny karriär.

Sanningen är att de flesta som kommer hit för att få ett nytt jobb får ett helt nytt liv.

  


I sportens värld har coachen länge varit en självklarhet. Utövaren når med coachens hjälp sina mål, stora som små.


I dag kan man få hjälp med samma målfokusering i vardagen.

I coaching hos mig får du stöd och hjälp med att hitta nya vägar i livet, såväl privat som professionellt. Du får hjälp att skapa den förändring du längtar efter med hjälp av din egen potential, kreativitet och vilja.


I coaching jobbar vi tillsammans mot ett mål, till skillnad från i samtalsterapi där man tar ett helhetsgrepp på livet.

Du står kanske inför ett viktigt beslut, vill genomföra ett spännande projekt eller så försöker du få logistiken att gå ihop.


Tillsammans med mig får du möjlighet att sortera dina tankar och känslor. Kanske blir du medveten om både dina drivkrafter och hinder och får syn på vad som styr dina val i vardagen. Målet är att kunna vända dina hinder till möjligheter och utveckling.