Helande Samtal

Samtalsterapi för alla!


Jag erbjuder samtalsterapi för vuxna, ungdomar och barn. 

Jag är utbildad Socialpedagog och har även utbildningar inom Psykoterapi; psykodynamisk, KBT.


Eftersom såväl psykodynamiska förhållningssätt som KBT har sina speciella styrkor och fördelar, är det enligt min erfarenhet en fördel att kunna använda sig av båda, och skräddarsy terapin för vad som är lämpligt för just dig, utifrån dina behov och livsproblem. 


När man söker terapi kan det ofta vara tydligt och klart vad man vill ha hjälp med, till exempel ett äktenskap eller relation som inte fungerar tillfredsställande, att man har svårt att få beständiga relationer, som att man ständigt hittar fel på partnern och som leder till att man avslutar den ena efter den andra relationen.  Ibland kan det vara nedstämdhet som styr tillvaron på ett begränsande sätt, och som man söker hjälp för. Det kan även vara så att man har tappat kontrollen över sitt drickande eller annat missbruk.Ytterligare andra gånger kan det vara fobier av olika slag som ställer till det.

Men ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det är som gör att man inte är tillfreds med tillvaron. Terapi kan då vara ett sätta att tillsammans undersöka detta mer, och förstå vad som egentligen ligger till grund för att man känner som man gör.

Min erfarenhet som terapeut har visat att man kan behöva ha flera metoder att arbeta med för att komma framåt i människors liv. Människan är komplex och så även tillvaron.


Under min yrkesverksamhet har jag lång erfarenhet av att arbeta med människor. Jag har lång ledarerfarenhet inom Media,Försäkrings, Telecom och Träningsbranschen. Utöver det har jag arbetat med rekrytering med fokus på  chefsrekrytering, tester, second opinion och intervjuer. Jag har arbetat på psykiatriska  avdelningar, beroende/missbruk, samt med vuxna och barn med olika kognitiva och neuropsykiatriska funktionshinder. Mycket god kännedom om  SoL och LSS.Jag är medlem i Riksföreningen Psykoterapi Centrum samt i Svenska Föreningen för Relationell Psykoterapi och Samtalsförmedlingen


Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka in ett första möte.